Головна » 2016 » Червень » 9 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
09:14
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

День української народної пісні

Українська пісня… Вона, як сльоза, очищає душу. Вона, як свята молитва, сповіщає і прощає. Вона цілюща, як материнське молоко. Бо в ній живе наш родовід, наша багатостраждальна і прекрасна Україна.

 У Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів 8 червня 2016 року  в  пришкільному таборі «Сонечко» відзначали День української народної пісні. Мета свята - розвивати в дітей бажання вивчати і співати українських пісень, трепетно і бережливо ставитися до творчості, вивчати нові пісні і не забувати старі. Виховувати любов до неньки України, повагу до творчості людей і народної творчості зокрема.

Захід  відбувся в штабі пришкільного табору, під час якого кожен загін підготував пісню  українською  мовою. Дуже багатою та різнобарвною виявилася програма! На свято також завітала і шкільна вокальна група «Червона калина», яка виконувала пісні «Чорнобривці», «Мамина калина», «Ой пливи віночку», «Як у нас на Україні».  Ведучі свята ,Фабрика Каріна та Михайлюк Таня запропонували всім учасникам заходу розгадати кросворд, пограти у гру «Пісня» та на завершення показати свої знання у відгадуванні загадок.

На ігровому майданчику після завершення свята відбулися ігри та розваги під акомпанемент баяна. Діти дуже весело та із захопленням  водили хороводи та відгадували мелодії .

 Весь день у таборі не замовкали мелодії різних українських народних пісень, які награвала вчитель музики Куліш Алла Іванівна. 

Весело та радісно минув час в пришкільному таборі в цей день. Всі залишилися задоволеними та усміхненими до кінця табірного дня.

                          І.М.Топал, керівник Стрюківського   пришкільного табору Сонечко» 

Переглядів: 276 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar