Головна » 2016 » Червень » 10 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
13:17
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Лелеченьки, лелеки, лелечата, лишайтесь оберегами для хати

«Споконвіку людина мріяла про крила. Сьогодні можна стверджувати, що ця мрія здійснилася. І якщо не в літаку, то в дельтаплані сміливці-відчайдухи можуть відчути радість польоту і позмагатися з птахами. Цього дня ми  всі також спробуємо злетіти в небо і полетимо аж у вирій, у той казковий край, де зимують наші птахи» - такими словами розпочалася уявна подорож у пришкільному таборі відпочинку «Сонечко», яку підготувала та провела для всіх присутніх Т.В. Наливайко,вчитель початкових класів.

Під час заходу діти дізналися про зовнішній вигляд та загальні характеристики, харчування, гніздування та розмноження, міграції лелек. Вихованці виразно та з почуттям декламували вірші про цих чарівних птахів, дивилися відео, слухали пісні, казки, легенди, прислів’я, прикмети про лелек.

На завершення вихователь закликала дітей навчитися у цих прекрасних птахів любові до рідної землі, до Батьківщини. І якщо у серці кожного з нас буде хоча б часточка тієї любові до України, яку мають до рідного краю ці величні птахи, наше життя дуже швидко зміниться на краще.

        І.М.Топал, керівник  Стрюківського  пришкільного табору "Сонечко"

 

Переглядів: 306 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar