Головна » 2016 » Червень » 15 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
14:16
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

14 червня 2016 року у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте закриття літнього пришкільного оздоровчого табору «Сонечко».           З 30 травня по 14 червня для учнів було організовано корисний, культурно-оздоровчий відпочинок. Вихователі запропоновували учням різноманітний відпочинок: ігри, змагання, мандрівки, екскурсії по рідному краю, а найголовніше – спілкування.

Кожен табірний день мав свою назву і конкретну програму. Так учні прожили цікаві дні: День знайомств, День України, День спорту, День довкілля, День родини, День української пісні, День народної казки та інші. Проживаючи кожен день у таборі, діти могли проявити весь свій творчий потенціал та таланти під час  різноманітних заходів. Кожна дитина мала змогу продемонструвати світ своїх захоплень, взявши участь у вернісажі малюнків на асфальті «Мій рідний край» та «Мир, сонце, літо, я!».

Час у таборі промайнув дуже швидко. Пролунали позивні прощання. Було проведено фестиваль талантів «Повір у себе»», де діти розважалися, співали, брали участь у веселих конкурсах та іграх.

З гарним настроєм та позитивними емоціями школярі розійшлися по домівках  для того, щоб зустрітися знову в наступному навчальному році.

Прощавай, наш таборе! До нових зустрічей! 

      І.М.Топал, керівник Стрюківського пришкільного табору

Переглядів: 322 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar