Головна » 2016 » Вересень » 30 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
11:13
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

До Дня вчителя 

І будете Ви завжди на Землі

Для учнів, як одна свята родина.

І доти буде жити Україна,

Поки живуть у ній Учителі.

 

  28 вересня  2016 року, напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та свята Дня учителя, по родинному тепло пройшла  зустріч вчителів – ветеранів педагогічної праці у стінах рідної Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

До школи завітали колишні педагоги, які в різні роки працювали у нашому закладі. Із щирими привітаннями та побажаннями всього найкращого виступила  директор Кузьміна С.Б. 

  Учні та вчителі школи підготували святковий концерт. З вітаннями виступили танцювальний колектив «Шанс» Миколаївського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Самойленко І.О.), вокальний колектив «Співаночки» (керівник Буцик Т.А.), колектив «Червона калина» (керівник Куліш А.І.), вокальний колектив вчителів «Освітянка» (керівник Буцик Т.А.), вихованці групи продовженого дня (керівник Куліш А.І.). З цікавими запитаннями звернулися до гостей учні 11 класу, які в майбутньому планують обрати професію вчителя. З цікавими спогадами та побажаннями  виступили ветерани педагогічної праці: Демченко В.П., Какора М.І., Мержієвська Л.В., Загороднюк Р.П., Кузнецова В.О., Наливайко В.Л., Покровська Г.С. Наприкінці заходу присутніх гостей привітали листівками, які виготовили вихованці гуртка  «Народна творчість» (керівник Топал І.М.). Після концерту вчителі різних поколінь зібрались за круглим столом для щирого спілкування. Їм було про що поговорити.

    Очі вчителів світилися і радістю від приємної зустрічі, і смутком від того, що час злетів так швидко. Святкове дійство пройшло по-домашньому, в теплій атмосфері, адже зустрілися люди, за плечима яких великий педагогічний досвід, ті, хто знання, любов і турботу віддали професійній освіті та дітям.

                    І.М.Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 325 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar