Головна » 2016 » Листопад » 16 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
16:32
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

До Міжнародного Дня толерантності

16 листопада 1995 року держави – члени ЮНЕСКО на 28-й сесії Генеральної конференції  одностайно прийняли «Декларацію принципів толерантності». Саме цей день проголосили Міжнародним днем толерантності. В Декларації розглянуто основні  принципи толерантності і шляхи утвердження цих принципів у світовому співтоваристві.

З нагоди Міжнародного Дня толерантності в нашій школі було проведено різні заходи: година спілкування «Толерантність у нашому житті» для  учнів 8 класу, яку  підготувала практичний психолог Балєва С.Д. Під час розмови діти висловлювали власні думки про те, якою саме бачать толерантну особистість.Відверту розмову «Вчимося бути толерантними» для учнів 7 класу провели соціальний педагог Демченко Ю.В. та практичний психологБалєва С.Д., в ході якої  діти ознайомилися з історією виникнення дати, складали асоціативний кущ «Толерантність».

Вечір відпочинку для старшокласників «Толерантність» провели  учні 9 та 11 класів. Під час заходу учні різними засобами показували що таке толерантність, якими якостями має володіти толерантна особистість, співали пісні про добро. Вихованці драматичного гуртка БДЮТ «Натхнення» (керівник Коваленко Н.М.) підготували сценку «Грицева шкільна наука», де висвітлили питання нетолерантного ставлення дітей до батьків та що з цього виходить.

На завершення ведучі закликали всіх присутніх поважати та розуміти один одного, бути стриманими, уважними та люблячими.

І.М.Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 296 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar