Головна » 2016 » Грудень » 7 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
11:59
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Про проведення Всеукраїнської акції

«16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується  міжнародною спільнотою. Ось і в Стрюківській  ЗОШ І-ІІІ ступенів стартувала  25 листопада Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статті, є порушенням прав людини.

25 листопада – Міжнародний  день боротьби з насильством щодо жінок.

29 листопада – Міжнародний  день  захисників прав жінок.

1 грудня – Міжнародний день боротьби зі  СНІДом.

2 грудня – Міжнародний день боротьби  з рабством.

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими  можливостями.

5 грудня – Міжнародний день волонтера.

9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією.

10 грудня – Міжнародний день прав людини.

В Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів розроблено та проводяться заходи з метою формування  свідомості  в учнів та батьків щодо нетерпимого ставлення до насильства. Заходи проводились  за участю представників  соціальної  служби  для сім’ї, дітей та молоді, дільничного інспектора та педагогічного колективу.

Проведено конкурс малюнків  серед учнів 5-8 класів «Світ без насильства очима дітей». В кожному класі проведено виховні години та класні години на відповідну тематику. Балєвою С.Д., практичним психологом, Демченком Ю.В., соціальним педагогом, класними керівниками, адміністрацією школи  проводилися профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота у неблагонадійних сім’ях, у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, у малозабезпечених сім’ях на теми: «Конфлікти у сім’ях та їх розв’язання» , «Попередження домашнього насилля», тощо.

Насильству всі разом скажемо - НІ!

        С.Б.Кузьміна, директор   Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 279 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar