Головна » 2017 » Січень » 23 » Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів
09:36
Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів

 

День Соборності України у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

23 січня у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів було відзначено День Соборності України. Це не тільки важлива суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам’ять про незлічені жертви, покладені українським народом на вівтар незалежності, соборності держави.

Топал І.М. ,педагог-організатор, підготувала та провела загальношкільну лінійку «Де згода, там і перемога».

Бєлова Н.В., класний керівник 7 класу, провела виховну годину «Теплота наших рук і сердець єднає мости українських душ в усьому світі».  Учні працювали в групах над завданнями: історики – відшуковували історичні факти про події Української революції 1917-1921 років як важливого досвіду державотворення;  народознавці – готували виступи, в яких розкривали визначні об’єднувальні аспекти українського народу: мову, ментальність, народну пісню, звичаї, обряди та традиції, літератори – готували вірші  про красу рідного краю, його неповторність, любов до Батьківщини.

Годину спілкування до Дня Соборності підготували класні керівники 1- 4 класів « Моя батьківщина – Україна»,  5-7 класів -  «Є тільки одна незалежна Україна», 8-11 класів - «Із чого починається Батьківщина».

Вдовіченко О.В., шкільний бібліотекар, підготувала для учнів 5-11 класів виставку тематичної літератури, приурочену до Дня Соборності України.

22 січня — символічна дата, яка уособлює у свідомості українців Незалежність, Соборність, Державність і, відзначаючи її, ми відчуваємо свою причетність до великої української нації. 

                 І.М.Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШІ-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 319 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar