Головна » 2017 » Лютий » 21 » Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів
11:00
Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів

"Герої не вмирають!"

«Герої не вмирають!» - саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів і дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Ті, для кого «справедливість», «гідність», «свобода», «Україна» були не просто словами, а й змістом їхнього життя.

20 лютого 2017 року у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою виховання в дітей почуття патріотизму, відданості своїй державі, народові, формування стійкості характеру, чуйності, готовності будь-якого моменту прийти на допомогу іншим , узагальнення знань школярів про події Євромайдану відбувся урок мужності для учнів 10-11 класів на тему «Герої не вмирають!». Під час заходу Демченко Ю.В., вчитель історії , розповідав про події трьохрічної давності в Україні, демонстрував відеохронологію подій, що сприяли розвитку тих сумних часів та подальші їх результати. 

Вихованці 5-7 класів організували виставку малюнків на тему «Пам’яті героїв…».

Ніщо і ніколи не зможе зламати волевиявлення українського народу, його прагнення жити в незалежній миролюбній державі. Україна у нас одна! Одна! І ми завжди боротимемося за неї!!! Слава Україні! Героям Слава!

 

І.М.Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Переглядів: 312 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar