Головна » 2017 » Березень » 23 » Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів
15:56
Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів

Виховання у школярів культури здоров’я, мотивації до здорового способу життя

Відповідно до листів Міністерства освіти і науки України від 02.03.2017р.,№1/9-119 «Щодо проведення в навчальних закладах кампанії з питань пропаганди психічного здоров’я», Департаменту освіти  і науки Одеської ОДА від 09.06.2017р.,№669/02/01-34-02-03,відділу освіти Миколаївської РДА від 21.03.2017р.,№215 , з метою попередження поширення психічних та інтелектуальних розладів учасників навчально-виховного процесу, підвищення рівня їх обізнаності з питань психічного здоров’я, з 06 березня по 07 квітня 2017 року в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить  кампанія з питань пропаганди та збереження психічного здоров’я дітей. Це пов’язано із зростанням останнім часом напруги навколо теми стану підліткового психічного розвитку та наявності небезпечних груп у соціальних мережах.

Адміністрацією школи організовано та проведено загальношкільні батьківські збори на тему: «Виховання у школярів культури здоров’я, мотивації до здорового способу життя».

На батьківських зборах  Демченком Ю.В., соціальним педагогом та Вовченком С.М., дільничним інспектором піднімались питання про взаємодію навчального закладу та сім’ї щодо запобігання в учнівському середовищі жорстокості, нанесення тілесних ушкоджень, травматизму, шкідливих звичок. Про організацію батьківського контролю за користуванням дітьми  Інтернет - ресурсами та небезпеки ризиків, з якими діти можуть зіткнутися в мережі Інтернет виступила Балєва С.Д., практичний психолог. Про безпеку життєдіяльності учнів в позаурочний та канікулярний час виступив Вдовіченко О.М., заступник директора з НВР. Також для батьків проведено інструктажі та кожен із них отримав пам’ятки «Поради батькам».

Батьківські збори  були насиченими  та змістовними .

                                                                      

                                             С.Б.Кузьміна, директор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів 

Переглядів: 356 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar