Головна » 2017 » Червень » 2 » Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів
10:06
Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів

Нехай на всій планеті радіють діти!

Сонце – це велетенська зірка, що знайшла собі місце біля нашої Землі. Воно світить усім, хто шукає світла і зігріває усіх, кому потрібне тепло. З давніх-давен люди вклонялися сонцю і просили у нього щастя.

Так традиційно щороку, з настанням літа, розповсюджує свої промінці  щастя і пришкільний табір відпочинку «Сонечко» при Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів на всіх жителів казкової країни дитинства.

Розпочав свою роботу табір відпочинку 29 травня 2017 року. Минуло небагато днів, а вихованці вже багато чого вже встигли: оформити  загонові куточки, вивчити девізи, повторити та практично закріпити правила дорожнього руху, повторити інструктажі з техніки безпеки у пришкільному таборі відпочинку «Безпечне літо», до Всесвітнього дня без тютюну спілкувалися на тему «Твій ворог – тютюнопаління!»,  провести конкурс малюнків на асфальті «Сонце, літо і я», взяти участь у танцювальному марафоні, показати свої інтелектуальні вміння. 

 І тепер це сонце завжди буде поряд з нами, нестиме з собою радість, родинне тепло і добробут. Нехай у душі кожного жителя країни дитинства назавжди залишиться світлий промінець добра, а його відлуння зігріє все навколо.

Весело та цікаво минув  День захисту дітей у пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» при Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Розпочалося святкування конкурсом малюнків на асфальті «Сонце, літо і я», в якому брали участь всі бажаючі діти, які показали своє вміння творчо мислити та малювати. Відбулася концертно-ігрова програма «Табір –територія радості!», яку підготувала та провела заступник керівника табору Балєва С.Д. Вихованці активно взяли участь у танцювальному марафоні, що об’єднав усіх у велику дружню сім’ю. Для охочих зайнятися спортом відбулися змагання з футболу, ігри у спортивному залі, які проводив Бондаренко О.П.

Дуже смачно та корисно годували дітей в їдальні пришкільного табору.  Всіх порадували смачні банани, йогурти, морозиво. За смачне харчування діти вдячні Какорі М.І., голові Стрюківської сільської ради.

Бажаємо усім дітям дитинства щасливого, сонечка манливого, радості в житті та удачі на путі!

І.М.Топал, педагог-організатор

Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 221 | Додав: ілька | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 хельга • 15:16, 07.06.2017
Нехай на всій планеті радіють діти!
avatar