Головна » 2017 » Червень » 15 » Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів
13:07
Стрюківська ЗОШІ-ІІІступенів

Весело та незабутньо!

Пришкільний табір відпочинку «Сонечко» при Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжує зігрівати своїми лагідними та теплими промінцями всіх, хто обрав його територію для оздоровлення та відпочинку.

5 червня 2017 року у таборі відпочинку вихованці разом з вихователями відзначали велике свято Трійці. Впродовж цього дня діти мали змогу познайомитися з рослинами-символами цього свята, дівчатка збирали квіти, плели віночки та визначали кращу майстриню цієї справи.

6 червня 2017 року у пришкільному таборі минув під назвою «День журналіста». В цей день вихованці знайомилися з такими подіями, що відбувалися в країні,  як  Євробачення в Україні 2017, переглядали відеоролик «Японія – країна вранішнього сонця», проводили соціальну рекламу «Європа відкрита для України»,  присвячену безвізовому режиму.

7 червня 2017 року  пройшов  «День малої Батьківщини». Цього дня вихованці відвідали Андрієво-Іванівське лісництво, провели конкурс малюнків «Стрюкове - мій рідний край!», відвідали шкільну бібліотеку, де познайомилися з творами місцевих авторів.

8 червня 2017 року відзначали в пришкільному таборі День патріота. Цього дня для вихованців відбувся конкурс малюнків «Я люблю свою країну», потім – екскурсія до шкільної світлиці, свято у загонах «Я – патріот».

9 червня 2017 року в Міжнародний день друзів діти з вихователями підготували та провели  захід «Дружба єднає щирі серця», хіт-парад пісні про дружбу та конкурс малюнків «Я малюю друга».

Так насичено, весело, цікаво, незабутньо та пізнавально минуло ще п’ять днів відпочинку у пришкільному таборі «Сонечко» при Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

І.М.Топал педагог-організатор

Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 227 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar