Головна » 2015 » Листопад » 16 » Тиждень безпеки дорожнього руху
15:40
Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дрожнього руху у Переселенському НВК

       «Руху правила єдині – поважати їх повинні!»  -  під таким гаслом у Миколаївському НВК пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.
         Як визначено Організацією Об’єднаних Націй, головною темою тижня у 2015 році є безпека дітей на дорозі. Усі заходи спрямовані на попередження дитячого травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
   У рамках Тижня безпеки дорожнього руху класні керівники та класоводи Миколаївського,  Переселенського та Левадівського  навчально-виховних комплексів  провели тематичні бесіди «Безпека на дорозі – безпека життя», «Правила дорожнього руху і безпечна поведінки на вулицях та дорогах», години спілкування «Цифри та факти. Безпека на дорогах», виховні години «Безпека на дорозі залежить від кожного», «Перехрестя. Оцінка дорожньої ситуації та перехід», бесіди «Дорога любить чемних та обережних пішоходів» та круглий стіл  «Ми за безпеку на дорогах» щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму.

     Для  вихованців Переселенського дошкільного підрозділу проведено гру  «Дорожнє лото» та бесіду «Вулиці селища».

     З молодшими школярами  опрацьовано теми  поведінки на зупинках, посадки та висадки з транспортного засобу «Дитина - пасажир»,  «Правила безпеки на дорогах»,  «Безпека руху пішоходів», «Правила безпеки учнів у школі та на дорозі»,  «Сигнали світлофора і регулювальника»,  «Якими бувають перехрестя»   та проведено гру  «Я - пішохід, я – пасажир».

     Вихованці 3-4 класів Миколаївського НВК  написали диктант  «Дотримуйся правил дорожнього руху».

  Юні художники 2-4 та 5-8 класів Левадівського, Миколаївського НВК продемонстрували свої знання з правил дорожнього руху у малюнках, взявши участь у виставках: «Я і дорога – друзі»,«Знай дорослий, знай дитя: безпека руху – це життя!».

  У бібліотеці Миколаївського НВК протягом Тижня працювала виставка-огляд літератури на тему: «Дорожні знаки завжди пам’ятай»  (Бібліотекар Бойко Н.А.).


Переглядів: 490 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar