Головна » 2015 » Квітень » 11 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
15:13
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

          З 06.04 по 10.04. 2015 року в закладах освіти Миколаївського району було проведено заходи в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності. Тиждень двічі на рік проводиться з метою популяризації правил безпеки життєдіяльності, здорового способу життя серед дітей, навчання уміло прогнозувати небезпечні ситуації і знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій та з метою  популяризації професії рятувальника, навчання дітей та підлітків діям в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надання першої медичної, само- та взаємодопомоги, патріотичного виховання дітей та молоді, а також підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності населення.

         Протягом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у навчально-виховних комплексах, Стрюківській ЗОШ та дошкільних навчальних закладах району були проведені класні години, бесіди, вікторини, конкурси, рольові ситуаційні ігри, тренінги відповідної тематики; організовані екскурсії для учнів до пожежної частини, а в дитячих садках – конкурси малюнку, розвиваючі ігри, розповіді про різні життєві ситуації, спрямовані на виховання у дітей здорового та активного способу життя.

       Діти брали активну участь у проведенні усіх заходів: демонстрували своє бачення проблеми, давали відповіді на питання вікторин та опитувань тощо. Усі заходи, проведені в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, допоможуть учням зберегти життя, здоров’я та зорієнтуватися у нестандартній ситуації.

                                                                                       Семко Ю.М., методист РМК

        Дошкільний підрозділ Ульяновського НВК

  Ульяновський НВК

Миколаївський НВК

Переглядів: 571 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar