Головна » 2015 » Вересень » 1 » Ульяновський НВК
16:19
Ульяновський НВК

День знань

      Ось і закінчилося прекрасне літо, залишивши на згадку про себе незабутні враження.

    Першого вересня в  Ульяновському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенівДНЗ» пройшло традиційне свято Першого дзвоника. Він сповістив  учнів, батьків , вчителів про початок нового навчального  року.

     Сьогодні двері нашої школи вкотре відкриті для першокласників. Вонитакі красиві, такі схвильовані та водночас  радісні. Саме для них незабаром пролунає  перший в їхньому житті шкільний дзвоник, який покличе з дитинства в невідомий шкільний світ. Вони вже з нетерпінням чекають тієї хвилини, коли батьки  їх заведуть в чудову країну знань.

    Першокласники разом зі своєю першою вчителькою Сидорук Галиною Петрівною запевнили, що відкладуть іграшки, візьмуться за книжки і будуть зразковими учнями. Учні 11 класу привітали малюків з їх почесним званням «школяра» та вручили їм подарунки.

Директор НВК Башкирцева Людмила Олександрівна привітала всіх присутніх з чудовим святом. Побажала всім міцного здоровя, наполегливості, успіхів у навчанні та миру.    

    І ось настала зворушлива мить, коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учня 11 класу Гайдука Владислава та учениці 1 класу Башкирцевої ВалеріїУльяновський НВК  привітно відчинив двері своїм  учням

      Бажаємо удачі та успіхів учням, а вчителям терпіння і сил в новому навчальному році!

Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

 

Переглядів: 510 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar