Головна » 2015 » Вересень » 6 » Ульяновський НВК
15:53
Ульяновський НВК

Олімпійський тиждень

   Як завжди, на початку вереснявідбувається свято спорту, краси і здоровя.  В Ульяноському НВК  тиждень розпочався з традиційної лінійки за темою «О, спорт! Тимиряку провели учні чергового 8 класу.  Розповідь про Олімпійський рух та вітання зі святом спорту  від них лунали як заклик:

Якщо хочеш бути здоровимпідтягайся

Якщо хочеш бути здоровимзагартовуйся,

Якщо хочеш бути здоровимто частіше посміхайся,

Якщо хочеш бути здоровимумивайся,

Якщо хочеш бути здоровимобтирайся

Якщо хочеш бути здоровимфізкультурою займайся!

    Молодші школярі  Ульяновського НВК «ЗОШ ІІІІ ступенівДНЗ» змагалися під керівництвом вчителя фізичної культури Слабенка Сергія Олександровича. Першачки, які тільки приступили до занять у школі, були вболівальниками, а учні 2 – 4 класів , розділившись на команди дівчаток  та хлопчиків, розпочали веселі старти естафетою «Поміняй мяч», потім стрибали  «по купинах», змагалися в перегонах на «скакунах», якими були швабри, виступали в ролях Барона Мюнхгаузена та Кота в чоботях, правда, чоботи були гумові, і не за розміром великі, що додавало змаганню сміху і веселощів. Перемогла дружба, проте спритнішою була команда дівчаток.

    Хоч учні старшої вікової категорії  виглядали соліднішими та старшими, протистояння між ними були не лише на спритність, але й на силу та витривалість.  Башкирцев  Микола Вікторович, їх наставник, підготував та провів гонки на велосипедах, гонки на самокатах, перетягування линви, стрибки через скакалку в парах, чехарду. Команди  «втікали з полону», побували в ролі космонавтів, а закінчилися змагання естафетою друзів. Найспритнішими та найшвидшими у всіх змаганнях були учні 7 класу, які і стали переможцями.

Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 357 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar