Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Ульяновський НВК
14:10
Ульяновський НВК

Свято Золотої осені

     Гамірно і весело зустрічали Свято золотої осені учні початкових класів Ульяновського  НВК . У святково прикрашеній класній кімнаті четвертого класу зібрались  молодші школярі разом  зі своїми батьками . До свята учні намалювали малюнки,виготовлені аплікації та вироби з природних матеріалів,розучили вірші та пісні про осінь.  

     Свято розпочали найстарші, учні 4 класу (класовод  Башкирцева О.М). , яка загадала дітям загадки про осінь , провела гру «Встав слово»,вікторину «Відповідай швидко!».  Продовжили свято учні   3 класу, які привітали осінь та подякували їй за щедрі дари. Учні 2 класу співали, розповідали поезії у яких осінь була і красивою, і роботящою. Завершили свято найменші, першокласники, які також прославляли осінь, раділи її кольорам та теплій погоді, якої вона порадувала дітей цього року.

 Потім було підведено підсумки конкурсу на кращий малюнок, аплікацію, виріб із природничого матеріалу. Переможцями стали:

Кращі малюнки:Христюк К. та Палєєва Д , 4клас

Кращі аплікації:Гресь К.  та Легкунець Я., 1клас  

Кращі вироби:Котенко Р.  , Пенделяк В. ,1 клас

       Золота осінь у 5-7 кл розпочалася із зустрічі господині свята Золотої осені, яка завітала на свято не сама, а з трьома синочками: вереснем,жовтнем,листопадом. Кожен із них презентував свої принади, переваги свого місяця. Учні 7 класу читали Осені вірші, співали пісень,  в яких славили цю пору року. Учні  6 класу продемонстрували інсценівку «Гарбузова родина», всі погодились, що тільки в дружбі справжня сила кожного колективу. Учні 5 класу показали інсценівку «Розмова птахів». «Птахи», які прилетіли на свято Золотої осені, раділи осені, але переживали за зиму, чи зможуть вижити в холодну пору року. Запитували дітей, чи будуть вони їх годувати взимку. Діти їх заспокоїли: «Ми про вас пам’ятаємо! Годівниці готуємо. Взимку вас підгодуємо».

Активно брали діти участь у розвагах та іграх, як-от: «Відгадай плоди осені», «Збери кошика для звірят» тощо, демонстрували дари осені, якими вона щедро поділилася з школярами.

           Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК                          

Переглядів: 339 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar