Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Ульяновський НВК
10:10
Ульяновський НВК

Тиждень правових знань в Ульяновському НВК

   Протягом 19-23 жовтня  2015 року в Ульяновському НВК проходив тиждень правових знань.  Учні молодших класів   знайомилися з «Конвенцією про права дитини»  під час виховних заходів «Правай обов’язки дитини» та «В Країні прав і обов’язків».

   Учні 6 класу провели гру - заняття «Злочин і кара». Учні показували ситуації, і самі ж шукали на них відповіді, перебуваючи в ролі лікаря, психолога, юриста, вчителя.  Юристи закликали учнів дбати про себе, адже майбутнє кожного з них у їхніх руках.

 Тренінгове заняття «Толерантність в моєму житті»  провели класні керівники з учнями  5 та 7-го класів.  Діти вчились  толерантному відношенню до інших, заглядали в «чарівну скриньку» в якій був «найцінніший скарб» (На дні скриньки було дзеркало, в якому кожний бачив себе).

   Восьмикласники творчо підійшли до висвітлення теми «Кримінальна відповідальність неповнолітніх», презентували відеоролик «Як не потрапити в небезпечну ситуацію».

   Старшокласники разом з учителем правознавства Косенком Василем Антоновичем  змагалися у знанні  з предмета  на «Турнірі правознавців». Дві команди «Знавці права» та «Правознавці» отримували завдання та давали  вичерпні відповіді, що стосувалися як правових термінів, так і знання законів. Перемогла команда учнів 9 класу.

   В рамках проведення тижня правових знань класний керівник 10 класу  Юрко Людмила Петрівна провела виховну годину , присвячену 70 – річчю створення ООН. Вчитель історії Чеченіна Валентиан Миколаївна показала країни, які входять до складу ООН, розповіла про  історію створення  ООН .

                          Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 279 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar