Головна » 2015 » Листопад » 13 » Ульяновський НВК
17:52
Ульяновський НВК

Тиждень безпеки дорожнього руху

    Тиждень безпеки дорожнього руху відбувся в Ульяновському НВК  «ЗОШ І - ІІІ ступенів – ДНЗ» протягом  9 – 13 листопада 2015 року

   Класними керівниками проведено  години спілкування  «Перехрестя. Оцінка дорожньої ситуації та перехід» у 5-8 класах; з молодшими школярами опрацьовано теми поведінки на зупинках, посадки та висадки з транспортного засобу;  дошкільнята вчилися оцінювати відстань до автомобіля та переходити дорогу, а  старшокласники опрацьовували теми: «Дорожньо – транспортні пригоди, їх класифікація. Поведінка свідка ДТП».

     Вчитель образотворчого мистецтва  Новіцька В.В. організувала конкурс малюнків «Я і дорога – друзі». Класоводи 2 та 3 класів Шабатура В.М. та Осадча Г.І.  провели для молодших школярів гру-вікторину зі знання Правил дорожнього руху.  Конкурс на кращого знавця правил дорожнього руху «Розумні пішоходи» провели з учнями 5-7 класів класні керівники  Слабенко О.Ф та Больбот Є.П.

    Закінчився захід виступом агітбригади «Світлофор» (учні 8 класу), які закликали дотримуватися правил дорожнього руху.                     

     Рольові ігри «Особливості руху велосипедиста та мотоцикліста» з учнями старших класів  провів Велев Ф.Д, класний керівник 11 класу. Тиждень показав, що учні мають знання, вміють виконувати правила, проте зупинятись на досягнутому не слід, так як дорога потребує постійної уваги.

Переглядів: 510 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar