Головна » 2015 » Листопад » 20 » Ульяновський НВК
12:36
Ульяновський НВК

Всесвітній день дитини 

   20 листопада 2015 року весь світ відзначає Всесвітній день дитини.

   В цей день вихованці  дитячого підрозділу Ульяновського НВК «ЗОШ І- ІІІ ступенів – ДНЗ», разом з вихователем  Діаною Миколаївною Башкирцевою, провели свято «Малечі - про права дитини», на якому обговорювали питання для чого потрібно захищати права дітей , що таке права і що таке обов’язки. Грали в інтелект – гру «Книжкові загадки – дитячі відгадки».

   В НВК  у Всесвітній день дитини виховний захід проводили восьмикласники (класний керівник Больбот Є.П.), вони висвітлювали проблеми прав дитини  сучасному світі, аналізували сучасний стан з прав дитини в країні, говорили про те, що в кожної дитини крім прав є обов’язки, про які діти часто забувають.

   Глядачам пропонували вправу «Відверта розмова», аналізували казку «12 місяців» з позиції порушення прав дитини, провели  веселу  співочу вікторину «Які права проголошуються або порушуються в піснях?».

   Всі дійшли висновку, що  як права, так і обов’язки є невід’ємною частиною нашого життя, знаючи та реалізовуючи свої права, не можна порушувати права інших .

                                      Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 358 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar