Головна » 2015 » Грудень » 14 » Ульяновський НВК
15:03
Ульяновський НВК

Знай закон змолоду

     Право, як юридична, суспільна, філософська категорія, має багатовікову історію, а правова культура людини, громадянина потребує постійного вдосконалення.    

                                                                                                                                      З 7 по 11 грудня 2015 року в Ульяновському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ відбувся Всеукраїнський тиждень права. Мета проведення: виховання у дітей поваги до прав людини.  

  Протягом тижня бібліотекарем НВК  В.В.Новіцькою  було оформлено книжкову виставку «Молоде покоління в межах законів України».   Огляд літератури   «Юнакам про кримінальну відповідальність  за  правопорушення закону» провів з учнями 7-9 класів вчитель правознавства В.А.Косенко  . Десятикласники оформляли  стенд   «Пам’ятка школяру «Як  захистити свої права». 

  8  грудня з учнями 5-8 класів проведено виховний захід «Знай закон змолоду»,класні керівники В.В. Велева та О.Ф. Слабенко. З учнями молодших класів  класоводи  провели гру-дослідження «В країні прав і обов’язків», під час якої  маленькі школярі  зрозуміли, що у людини більше обов’язків, ніж прав. 11-класники презентували колективну роботу «Права людини в Україні» .

В.М.Чеченіна провела урок "Шукаючи Європу, ми знайшли Україну". 

10 грудня у  1 – 11 класах проведено Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Для  учнів 8,9 класів 8 грудня  проведено екскурсію до РАГСу  Березівського міжрайонного управління юстиції, де ознайомились з особливостями  роботи  служби,  а 10 грудня   старшокласники   ознайомились з роботою Миколаївського суду. 

Тиждень права показав, що ми багато знаємо про право, але багато ще треба вивчити, щоб мати змогу захистити себе і своїх рідних.

                                Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

 

 

Переглядів: 353 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar