Головна » 2015 » Грудень » 28 » Ульяновський НВК
16:13
Ульяновський НВК

Новорічне свято в Ульяновському НВК

    Святкування зустрічі  Нового року  – це завжди казкове дійство, яке радує і малечу, і старших школярів. Свято насичене казковими пригодами героїв, які мають прийти на ялинку,  боротьбою зі злими силами, які перешкоджають цьому, але   також хочуть святкувати разом з дітьми.   Згодом стають добрими і привітними,  водять хороводи, вітають зі святом, дарують і отримують подарунки.
   В Ульяновському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ» новорічні пригоди тривали протягом 24 грудня – у найменших, вихованців ДНЗ, яких розважали Дідусь – Роковик, Сніжинки, Дід Мороз та Снігуронька. Діти відгадували загадки, шукали загублену рукавичку Діда Мороза, танцювали, співали пісень. 25 грудня  відбулося три святкові вистави:  конкурсно  – ігрова програма для молодших  школярів,яких вітали Білосніжка з помічницями, а ігри проводили Дід Мороз та Снігуронька, діти грали в ігри «Сніжок» та «Сніжинки», «Ялиночки – пеньочки», Сніжинки танцювали  танець   із Снігуркою, водили хороводи, показували програму для Діда Мороза і Снігуроньки.  Казково – новорічна вистава для учнів середніх класів та розважальне шоу «Хто  перший», під час якого визначали  дівчата, чи хлопці  розумніші, спритніші, вправніші.  

   Дід Мороз та Снігуронька вручили дітям подарунки, які в цьому році приготували спонсори:  батьки, ТОВ «Надія України», ТОВ імені Мічуріна, підприємець Л.М.Маді  .

                                 Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 285 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar