Головна » 2016 » Лютий » 20 » Ульяновський НВК
16:36
Ульяновський НВК

У нашій пам’яті вони назавжди залишились

   18 лютого 2016  року в Ульяновському НВК відбулась лінійка-реквієм «Пам'яті Небесної Сотні...» , яку підготували учні 8 класу разом з класним керівником Больбот Є.П. Урочистого  настрою, піднесеності надала заходу пісня «Молитва за Україну»   у виконанні    Віталія Лещенка  та  Елли Татаріної .

   Священик В.Лещенко нещодавно повернувся із зони АТО, де  був військовим капеланом, а тому не з чуток знає як подвиг перетворюється на щоденну роботу, а щоденна робота стає подвигом.

  Зі вступним словом до старшокласників про події зими 2014 року  виступила вчитель історії Чеченіна В.М. Вона зазначила, що зараз ми є свідками історії, яка твориться на наших очах.Ми можемо й маємо бути не сторонніми спостерігачами, а активними розбудовувачами країни, в якій нам жити.

  Учні 9 – 11 класів преглянули фільм телестудії 1+1 «Ціна демократії», в якому  без прикрас висвітлено події 18 – 21 лютого 2014 року,  які вже стали історією і змінили нас  назавжди.

   8-класники  читали поезії про героїв, згадували їх поіменно.

    Учні закликали   згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови .

   Під мелодію гімну Небесної сотні «Пливе кача» учасники  запалили свічки пам’яті. Отець Віталій разом з присутніми звернулися зі щирою молитвою за душі загиблих та прохаючи миру і захисту для живих.               

                      Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

 

Переглядів: 308 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar