Головна » 2016 » Травень » 14 » Ульяновський НВК
09:46
Ульяновський НВК

   Тиждень безпеки життєдіяльності в Ульяновському НВК

    В сучасному світі  особливу увагу людство приділяє збереженню життя і здоров’я дітей. В Ульяновському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ» систематично проводяться заходи, але особливу увагу на це звертаємо навесні, під час проведення тижня безпеки життєдіяльності, який проходив з 10 по 13 травня.  І в школі, і в ДНЗ розроблені Заходи , згідно яких проводилась робота. З небезпеками довкілля  вчилися боротися під час  конкурсу  «Щоб не сталося біди»  (Правила поводження у  лісі. Дії при укусах комах, диких тварин.), гри - тренінгу «Гриби та лісові ягоди.  Основні причини отруєнь», практичного заняття «Поведінка біля водойм весною та влітку» (проводили Слабенко О.Ф, Осадча Г.І,Башкирцева О.М, Велева В.В.)      

  Другокласники вивчали правила поводження з електричними та газовими приладами, восьмикласники моделювали ситуації, попереджаючи нещасні випадки у побуті.

  Класні керівники опрацьовували з учнями моделі поведінки із знайденими вибухонебезпечними   або ж невідомими предметами. Про правила безпеки на дорозі під час заняття «Я - пасажир громадського транспорту» з першокласниками говорила  Сидорук Г.П., а з   старшокласниками,  про безпеку їзди на мотоциклі та скутер, класні керівники 9 та 10 класів. Не обійшлося без сигналів ЦО та евакуації із навчального закладу.

 А ще із задоволенням та цікавістю учні 4 та 5 класів відвідали пожежну частину, де їм розповіли про працю пожежників та правила поведінки з вогнем.

 Надіємось, що всі ці заходи допоможуть дітям впевнено діяти у разі потрапляння в небезпечну ситуацію.

                        Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 335 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar