Головна » 2016 » Травень » 16 » Ульяновський НВК
16:03
Ульяновський НВК

         День Матері в дошкільному підрозділі Ульяновського НВК

   

        В дошкільному підрозділі Ульяновського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ» в День Матері  діти чекали дорогих гостей – своїх матерів. Вони завітали до своїх дітей на свято  з солодощами та  різними смаколиками.  

 Конкурсно – розважальну програму «Якою я буду мамою, яким я буду татом» розпочали учні 9 класу  - дві Карини, Скрипник та Ільчук словами: «Бути мамою – дуже відповідальна справа. Жінка повинна багато чого вміти і знати. Мама – це і педагог, і психолог, і лікар, і кухар, і кравець». Тому і спробувала малеча уявити себе в ролі своїх батьків та разом з ними брали участь у конкурсах.

  8 мам та 8 дітей були учасниками програми. Вихованці співали мамам пісень, малювали портрет своєї мами, кормили маму манною кашею,  разом із мамою виготовляли, як спогад про свято Пасхи, писанку, вправно пеленали ляльок, зав’язували їх стрічкою. А ще діти відповідали на питання про те, що люблять їхні мами, а мами – на питання, про захоплення та інтереси своїх дітей.

На останок ведучі прощалися з гостями словами: «Ми запросили вас на свято для того, щоб ви пишалися своїми дітьми, а діти мали змогу сказати вам сердечні і вдячні слова» . Діти подарували батькам ромашки, виготовлені власноруч та пісню «Про матусю пісню  вам я  заспіваю».

                        Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 262 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar