Головна » 2016 » Травень » 18 » Ульяновський НВК
20:46
Ульяновський НВК

День пам’яті жертв  геноциду кримськотатарського народу

в Ульяновському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ»

 

На виконання Плану заходів  щодо вшанування Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу в Ульяновському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ» проведено ряд заходів, які розкривають трагічні події, пов’язані  із геноцидом кримськотатарського народу та інших національностей в трагічні  травневі дні 1944 року та в сучасний час.

Тематичний урок історії України «Приєднання Кримського ханства до Російської імперії» у 8 класі провела вчитель історії Чеченіна В.М. Учні 8 класу оформили фотовиставку «18 травня 1944 року – трагічна  дата в історії кримськотатарського народу». Круглий стіл «Повороти історії: події 1944 року та 2014 року», під час якого учні проводили паралелі між подіями 1944 року та подіями 2014-2016 років, щодо переслідування лідерів кримськотатарського народу, порушення прав людей, які проживають в окупованому Криму , провела вчитель історії Чеченіна В.М.  

Завершилися заходи переглядом фільму «Хайтарма», про трагічну долю представників  кримськотатарського народу. Згадали учні і перемогу Джамали на сьогорічному Євробаченні, що стало символом непереможності як  кримських татар, так і України.    

         Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

                                       

Переглядів: 307 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar