Головна » 2016 » Травень » 19 » Ульяновський НВК
20:56
Ульяновський НВК

День Європи в Ульяновському НВК

В Європейськім Союзі – могутні країни

 І бажає вступити в союз Україна.

Так розпочали географічно – культурне турне «День Європи» учні 10 класу Ульяновського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ» 19 травня 2016 року в День Європи. Десятикласники запросили на свято учнів 8-11 класів, яким і розповідали про історію виникнення ЄС, про те, якою є Європа сьогодні, про основні міжнародні документи створення ЄС.

Європейський Союз має свої символи: Прапор, Гімн,  святкує День Європи.   Прозвучав гімн Європейського Союзу, названо країни, які вже ввійшли до складу ЄС, і ті, які є кандидатами на вступ до Євросоюзу, зупинились і на складнощах процесу євроінтеграції для України. Дев’ятикласниці Ільчук Карина та Скрипник Карина  підготували презентацію  «Шляхами Європи», яку і презентували однокласникам.  В  ній діти висвітлили основні принципи та цілі діяльності ЄС, основні міжнародні документи створення ЄС.  

  Вчитель образотворчого мистецтва В.В.Новіцька організувала конкурс та оформила виставку малюнків  «Європейський Союз очима українських дітей», класні керівники провели класні години «Країнами Євросоюзу».

А ще директор НВК Л.О.Башкирцева нагадала присутнім, що ми також є частинкою співпраці з Євросоюзом, адже в 2013 році НВК брав участь у проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», завдяки якому в НВК встановлені вікна, а цього року , завдяки участі у цьому ж проекті вдруге, в школі має бути встановлена блочно - модульна топкова з котлами на альтернативному паливі, роботи по встановленню якої  розпочинаються вже за кілька днів.

Підсумком заходів, присвячених  Дню  Європи стало звернення до присутніх не чекати часу, коли Україна стане членом Європейського Союзу, а примножувати її багатства  вже зараз. Це завдання для кожного з нас.

                       Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

Переглядів: 493 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar