Головна » 2016 » Травень » 30 » Ульяновський НВК
16:26
Ульяновський НВК

 

Відкриття табору "Пурпурові вітрила"

Святом «Здрастуй, літо! Ура, канікули!» розпочалась  30 травня 2016 року  зміна в пришкільному таборі відпочинку «Пурпурові вітрила»  Ульяновського НВК ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ».

 Ведучі свята одинадцятикласники  Атнашевська Валентина   та  Новіцький Богдан привітали присутніх з початком літнього відпочинку, перевірили готовність вихованців до перебування в таборі відпочинку, познайомили їх із вихователями, які також дали  обіцянку  завжди й у всьому  допомагати вихованцям.

Урочисто відкрили зміну та підняли прапор України та стяг пришкільного табору «Пурпурові вітрила» найстарші, учні 4 класу. Привітала всіх з початком зміни, директор НВК Людмила Олександрівна Башкирцева, а вихованці дали клятву жити за власними правилами та законами, бути прикладом для інших, підтримувати зразковий порядок. А далі ведучі запропонували дітям ігри, в які з задоволенням гралися всі : конкурс на чутливість , на фантазію, ігри «Хто зайвий» тощо. Закінчилось свято концертною програмою -  вірші, пісні про літо та відпочинок розповідали та співали діти, радіючи канікулам.  І хоч природа не порадувала сонячною погодою, проте настрій у всіх був сонячний та радісний.

                        Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

 

Переглядів: 334 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar