Головна » 2016 » Вересень » 1 » Ульяновський НВК
08:32
Ульяновський НВК

 Свято Першого Дзвоника

  Вранці до школи з усіх куточків села зійшлися школярі.Найбільше хвилювалися наймолодші - першокласники та найстарші, одинадцятикласники. Першокласники  всі у вишиванках, дівчатка – у віночках, в руках – портфелики та букети квітів. Святкову лінійку відкрила директор Ульяновського НВК Башкирцева Людмила Олександрівна, яка поздоровила всіх з початком нового навчального року, вручила грамоти та подяки вчителям за сумлінну працю, повідомила приємну новину про те, що  наш НВК  зайняв 1 місце у підготовці закладів освіти до початку 2016/2017 навчального року.  Привітали учнів та вчителів гості свята, Ульяновський сільський голова Атнашевський О.В, голова ради ветеранів Миколаївського району  Школенко В.Ф.

 Директор сільського Будинку культури Марченко О.М. вручила школі подарунки – м’ячі. Заступник директора з навчально–виховної роботи Вітренко Л.С. зачитала наказ по школі про зарахування 11 учнів до першого класу.  Далі виступали першокласники з віршами про те, як хвилювалися цього дня, та випускники, з побажаннями успішного навчання першокласникам. Вони ж  пригостили малечу караваєм, бо «як з’їсте шматок, віднині будете в шкільній родині», та вручили їм подарунки.  Пролунав перший дзвоник із рук пішачків, запросив усіх на перший урок.

   А після святкової лінійки відбулися загальношкільні батьківські збори, на яких розглядалися питання життєдіяльності НВК, а саме:

- Безпека життєдіяльності учнів та вихованців НВК в навчальному закладі, по дорозі в школу та зі школи, вдома , в побуті;

- Забезпечення підручниками учнів;

- Підвіз учнів   школи та вихованців ДНЗ до навчального закладу;

- Харчування вихованців ДНЗ та учнів НВК, зокрема харчування дітей пільгових категорій;

- Звіт голови батьківського комітету за 2015/2016 навчальний рік;

- Вибори батьківського комітету НВК.

Батьки разом із дирекцією школи шукали шляхи вирішення нагальних проблем школи.

                     Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

 

 

Переглядів: 302 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar