Головна » 2016 » Листопад » 19 » Ульновський НВК
16:45
Ульновський НВК

 

Всеукраїнський тиждень  безпеки дорожнього руху

Безпека  дорожнього руху – одна з важливих ланок роботи в навчальному закладі. Цій темі присвячуються наради та педагогічні ради, відкриті уроки та конференції, батьківські збори. Всі ці заходи не бувають ніколи зайвими, їх ніколи не буває забагато. Важливо, щоб необхідність теоретичних та практичних знань з безпеки дорожнього руху усвідомлювали всі учасники навчально – виховного процесу.

Як і по всій Україні, в Ульяновському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ» протягом 14 -18 листопада 2016 року  відбувся Всеукраїнський тиждень  безпеки дорожнього руху.

Згідно плану проведення тижня безпеки дорожнього руху було проведено наступні заходи : Єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя» , який провели  класні керівники 1-11 класів ; з задоволенням та ентузіазмом учні 1-7 класів малювали малюнки до конкурсу «Я відповідальний пішохід»; конкурс «Розумні пішоходи» проведено  для учнів 5-7 класів, молодші школярі побували в «Школі світлофора Моргалика» та прийняли участь в ситуаційній грі «Дитина – пасажир».

«Живи цікаво та безпечно» - під таким гаслом старшокласники серйозно говорили про безпеку на дорозі, про відповідальність за власне життя та життя тих, хто знаходиться поруч. А наймолодші – вихованці дошкільного підрозділу НВК – вийшли на вулицю села та під керівництвом вихователя вчилися переходити вулицю безпечно і відповідально.

Тиждень  видався насиченим, учні розширили свої знання з правил дорожнього руху, теоретично та практично виконувати правила з тим, щоб вберегти своє життя на дорозі.

Є.П.Больбот, педагог-організатор Ульяновського НВК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 278 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar