Головна » 2016 » Грудень » 16 » VII Міжнародна природознавча гра "Геліантус"
12:17
VII Міжнародна природознавча гра "Геліантус"

 

VII Міжнародна природознавча гра "Геліантус"

        15 грудня 2016 року учні Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миколаївського, Олексіївського, Ульяновського, Скосарівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», Амбарівського та Петрівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» взяли  участь  у VII Міжнародній природознавчій  грі «Геліантус». Об’єктами гри були зірки й планети – фізика, речовини й матеріали – хімія, рослини й тварини – біологія,  моря й океани – географія. Запропоновані учасникам  гри завдання стосувались  зазначених дисциплін й орієнтовані не лише на шкільну програму. Вирішення частини завдань потребувало від учасників гри знань, що виходили за межі нормативного навчального матеріалу. Адже основним завданням гри  «Геліантус»  є  формування в учнів цілісного уявлення про природу,  науковий  світогляд на основі точних предметів.

       Зміст завдань буде оприлюднено на сайті гри helianthus.com.ua до 29 грудня, а відповіді до них – одразу після отримання оргкомітетом усіх бланків відповідей. 

        До 20 січня 2017 року відповіді до всіх завдань і таблиця результатів із роз’ясненням того, скільки балів отримав кожний учасник і яке місце він посів серед усіх учасників у своїй паралелі, буде опубліковано на персональних сторінках програми реєстрації (розділ «Відомість гри») та персональних сторінках учасників гри.

     Переможці гри будуть нагороджені дипломами або сертифікатами та призами оргкомітету. 

В.В. Новак, методист РМК

Переглядів: 790 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar